Live. Ionel Bogdan face echipă cu Bogdănel Gavra, pentru Primăria Baia Mare; Gabriel Ștețco la Consiliul Județean Maramureș - Ziarul de Maramures

Live. Ionel Bogdan face echipă cu Bogdănel Gavra, pentru Primăria Baia Mare; Gabriel Ștețco la Consiliul Județean Maramureș

Invitat la Alternative-Deputat Călin Bota, președinte PNL Baia Mare

Deputatul Călin Bota, președintele PNL Baia Mare a fost prezent în cadrul emisiunii ALTERNATIVE care a avut ca și subiect la zi, prezentarea candidaților PNL Maramureș la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Astfel, Călin Bota a anunțat candidatura președintelui CJ Maramureș la Primăria Baia Mare și candidatura administratorului public Gabriel Bogdan Ștețco pentru Consiliul Județean Maramureș. Totodată s-a discutat și despre viitorii consilieri locali ai Municipiului Baia Mare, dar și ai Consiliului Județean Maramureș.

De precizat ar fi faptul că, Bogdănel Gavra a intrat în PNL Baia Mare și va candida ca și consilier local din partea acestei formațiuni politice. Mai mult, Bogdănel Gavra sprijină candidatura lui Ionel Bogdan pentru funcția de Primar al Municipiului Baia Mare. Cei doi vor face echipă pentru o administrare bună a orașului, spune Călin Bota.

Detalii pe aceste subiecte, dar și alte informații importante, le puteți descoperi vizionând VIDEO, sus!

Vă invităm să urmăriți emisiunea!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!