Live. Premierul Marcel Ciolacu vine în Baia Mare în data de 26 ianuarie. Gabriel Zetea: Confirm! - Ziarul de Maramures

Live. Premierul Marcel Ciolacu vine în Baia Mare în data de 26 ianuarie. Gabriel Zetea: Confirm!

Sondaj și potențiali candidați la Primăria Baia Mare. Platforma electorală pentru Consiliul Județean Maramureș

Informația a fost confirmată de deputatul Gabriel-Valer Zetea, președintele PSD Maramureș în cadrul emisiunii ALTERNATIVE care s-a transmis în direct pe pagina de Facebook ”Ziarul de Maramures”.

Premierul României va participa la Conferința Județeană pentru alegerea președintelui PSD Maramureș, dar și la o întâlnire cu primarii care vor avea posibilitatea să discute despre problemele pe care le întâmpină în realizarea proiectelor.

Deputat Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Confirm. În data de 26 va fi în Baia Mare. Vom încerca să facem un program care să se plieze pe principalele măsuri pe care domnia sa, în calitate de premier, le-a pregătit pentru România. Vom merge să vedem o afacere maramureșeană care aduce plus valoare pentru țara noastră. Partidul Social Democrat are un program…” Detalii SUS în VIDEO!

Președintele social-democraților maramureșeni a anunțat că se va alege și structura de conducere.

Deputat Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Omul pe care îl voi propune și pe care-l susțin pentru funcția de prim-vicepreședinte PSD Maramureș va fi deputatul Gheorghe Șimon.”

În cadrul emisiunii, Gabriel Zetea a punctat faptul că, platforma sa electorală se construiește pe infrastructură și turism. (DETALII sus in VIDEO!)

S-a discutat și despre sondajul pe care PSD Maramureș urmează să-l facă în perioada februarie-martie 2024, dar și despre viitorii potențiali candidați pentru fotoliul de primar al Municipiului Baia Mare. S-a discutat deschis despre viceprimarul Doru Dancus, despre subprefectul județului Maramureș Crina Chilat, dar și despre consilierul local Mircea Cirț. Răspunsuri și clarificări SUS in VIDEO!

Au fost abordate și alte teme interesante cum ar fi înființarea rețelei de gaz în Maramureș, importanța infrastructurii turistice, dar și înființarea unui birou unic de avizare pentru administrațiile locale din județ.

Va invităm să vizionați emisiunea!

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!