Mesajul senatorului Sorin Vlașin: Este timpul să lăsăm răfuielile și orgoliile politice și să facem treabă! - Ziarul de Maramures

Mesajul senatorului Sorin Vlașin: Este timpul să lăsăm răfuielile și orgoliile politice și să facem treabă!

Dragi sigheteni, dragi maramureșenii, marii câștigători ai oricărei competiții electorale trebuie să fie, întotdeauna cetățenii. Iar în 9 iunie, sighetenii și maramureșenii au învins. Ați demonstrat că aveți spirit civic, aveți responsabilitate și înțelepciune.

Am simțit, pe tot parcursul campaniei electorale energia și sprijinul vostru, iar ieri am simțit încrederea masivă cu care ați investit echipa PSD pe toate cele 5 buletine de vot. Am obținut un scor electoral foarte bun și pentru asta vă mulțumim din suflet, tuturor!
Votul vostru ne onorează și ne obligă să facem mai mult și să rămânem aproape de voi, pentru că acesta este singurul mod în care un om politic nu poate greși: să rămână aproape de oameni.

Primarul Vasile Moldovan și echipa PSD pentru Consiliul Local vor continua dezvoltarea municipiului nostru și își vor onora promisiunile și obiectivele prezentate în fața dumneavoastră, iar Gabriel Zetea, ales președinte al Consiliului Județean și echipa de consilieri județeni vor construi, cu încredere, dezvoltarea județului nostru.

Campania electorală s-a încheiat. Este timpul să lăsăm răfuielile și orgoliile politice și să facem treabă! Doamne ajută!

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!