(Foto)Deputatul Călin Bota a fost prezent la Festivalul concurs folcloric „Florile Someșului” - Ziarul de Maramures

(Foto)Deputatul Călin Bota a fost prezent la Festivalul concurs folcloric „Florile Someșului”

Deputatul liberal Călin Bota a fost prezent la Festivalul concurs folcloric „Florile Someșului”, eveniment organizat în acest weekend la Mireșu Mare.

”Am răspuns cu drag invitației primarului localității Mireșu Mare, Ioan Mătieș, de a participa la Festivalul concurs folcloric „Florile Someșului”. Pe pășunea Iadăra-Tulghieș, am asistat la un extraordinar concurs de frumusețe a cailor de sport și am avut parte și de reprezentații de dresaj ale exemplarelor minunate înscrise în concurs. Festivalul a continuat cu un recital pop folk, un concert al Cenaclului Flacăra și concursul folcloric „Florile Someșului”. Felicitări primarului Ioan Mătieș pentru organizarea unui eveniment de amploare, care a adus bucurie comunității din Mireșu Mare. Primarii implicați sunt un model pentru întreaga comunitate maramureșeană”, a scris pe pagina sa, de Facebook, deputatul Călin Bota.

Evenimentul a fost organizat de primarul Ioan Mătieș și Consiliul Local Mireșu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!