Orban va participa la toate şedinţele conducerii PNL la care se vor discuta lucruri importante - Ziarul de Maramures

Orban va participa la toate şedinţele conducerii PNL la care se vor discuta lucruri importante

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că va participa la toate şedinţele conducerii partidului la care se vor discuta lucruri „importante” şi îşi va susţine punctul de vedere aşa cum o face şi public, relatează Agerpres.

„Cu siguranţă că voi participa la toate acele şedinţe la care se vor discuta lucruri importante şi îmi voi susţine punctul de vedere, aşa cum mi-l susţin public. (…) Eu sunt membru al Biroului Executiv. Obligaţia secretarului general este să convoace la şedinţă toţi membrii Biroului Executiv. În afară de WhatsApp, există telefon, există sistemul de SMS care a funcţionat până la momentul Congresului, prin care sunt convocate şedinţele forurilor statutare ale PNL”, a declarat Orban, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că nu a fost sunat de Florin Cîţu, iar acesta „i-a minţit” pe colegii de partid când le-a spus că îl va contacta.

Deputatul PNL Florin Roman a declarat, marţi, că Ludovic Orban este invitat la toate şedinţele de partid.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă este invitat şi Ludovic Orban la şedinţa marţi seară a conducerii PNL, Roman a spus: „Domnul Orban este invitat la toate şedinţele de partid. Eu am văzut această minciună a domnului Orban, ca să îi spun direct şi răspicat, domnul Orban primeşte invitaţii ca orice alt membru al Biroului Naţional al PNL. Din câte ştiu eu, domnul Orban nu foloseşte aplicaţia WhatsApp şi atunci va trebui să îşi instaleze şi domnia sa această aplicaţie”.

Anterior, Orban declarase că nu a fost invitat la discuţiile de la Vila Lac ale conducerii partidului şi, de altfel, nu a fost invitat la nicio reuniune a Biroului Executiv al PNL. „Domnul Cîţu şi domnul Vîlceanu m-au ras de pe lista de convocări”, susţinea el.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!