Primărițele social-democrate din Maramureș însoțesc convoaiele umanitare care merg în Ucraina cu donații - Ziarul de Maramures

Primărițele social-democrate din Maramureș însoțesc convoaiele umanitare care merg în Ucraina cu donații

Primarii social-democrați și în special doamnele primar din Maramureș s-au implicat în mod exemplar în ajutorarea prietenilor noștri ucraineni, iar ajutoarele strânse atât pentru refugiați, cât și pentru vecinii care au rămas pe baricade pentru a-și apăra țara au ajuns la cei care au atât de mare nevoie, au transmis în această după-masă social-democrații.

După ce primarul comunei Cupșeni, Lucia Chermezan, a însoțit un convoi umanitar care a ajuns la refugiații plecați din calea războiului, -campanie în care au fost mobilizați cetățenii comunei pe care o administrează-, a venit rândul să dea un exemplu pozitiv primarul orașului Seini, Tulbure Gabriela Florica.

”Sub egida ”Împreună pentru prietenii noștri din Ucraina”, primarul din Seini a însoțit convoiul umanitar cu ajutoare care a ajuns în Kalush, oraș înfrățit cu Seiniul. Asociații, ONG-uri, farmacii, oameni de bine dar și reprezentanții Liceului din Seini au fost implicați activ în strângerea ajutoarelor. Pentru că, înainte de toate, suntem cu toții oameni care condamnăm orice formă de agresiune. Și în al doilea rând, pentru că ne pasă de suferința și nevoile prietenilor și vecinilor noștri și vom face tot ce este necesar pentru a ajuta”, a precizat sursa citată.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!