PNL
Primarul Lucian Morar candidează la Camera Deputaților din partea PSD Maramureș - Ziarul de Maramures

Primarul Lucian Morar candidează la Camera Deputaților din partea PSD Maramureș

La locale a fost votat de 80% din alegătorii cu drept de vot

Lucian Morar candidează la Camera Deputaților din partea PSD Maramureș. La alegerile locale din 9 iunie 2024, primarul din Ulmeni a primit votul de încredere de la 80% din alegătorii care s-au prezentat la urne. Este mandatul cu numărul cinci pe care Morar îl obține.

Lucian Morar ocupă locul II pe lista PSD Maramureș la alegerile parlamentare din această iarnă. Opțiunea sa și a președintelui Gabriel-Valer Zetea, a fost pentru Camera Deputaților.

Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramureș, președinte ales al Consiliului Județean Maramureș: ”Mă bucur că prietenul și colegul meu, Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni și secretarul executiv al PSD Maramures ocupă locul II pe lista pentru Camera Deputaților. Lucian este parte din echipa oamenilor de bun simț iar succesul său copleșitor din 9 iunie, când a câștigat fără drept de apel al cincilea mandat de primar cu peste 80% din voturi dovedește cât de apreciat este de comunitatea sa, dar și că este un adevărat profesionist în administrație. În familia social-democrată prietenia care ne leagă este cel mai important lucru. Fiecare dintre noi are un rol bine determinat iar Lucian este nu doar un bun gospodar, ci și un primar foarte iubit. Sunt mândru că este prietenul meu și sunt convins că va continua să aducă plus valoare echipei noastre.

Șeful social-democraților maramureșeni consideră că decizia desemnării la Camera Deputaților a primarului Lucian Morar a fost una corectă.

Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramureș, președinte ales al Consiliului Județean Maramureș: ”Decizia de a-l numi secretar executiv al PSD Maramureș a fost una corectă, iar pentru mine Lucian reprezintă un real sprijin în conducerea organizației județene. Îi mulțumesc din suflet pentru votul uriaș adus în Ulmeni pe 9 iunie și le mulțumesc colegilor pentru susținerea pe care i-au arătat-o în CEX, pentru poziția pe lista de parlamentare. Este o confirmare a calității sale umane și a rolului important pe care îl are în conducerea PSD Maramureș. Sunt convins că în calitate de parlamentar PSD de Maramureș, Lucian Morar va susține toate proiectele benefice pentru județul nostru și pentru toate administrațiile locale.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!