PNL
“Programul lui Marcel Ciolacu, un colaj manipulator marca PSD”, susține senatorul PNL Cristian Niculescu-Tagarlas - Ziarul de Maramures

“Programul lui Marcel Ciolacu, un colaj manipulator marca PSD”, susține senatorul PNL Cristian Niculescu-Tagarlas

Liberalul a reacționat după ce Marcel Ciolacu și-a prezentat în fața membrilor PSD, planul de țară, conținând prioritățile pe care le are în vedere ca și candidat la Președenție.

În opinia senatorului maramureșean, “proiectul de țară” asumat populist de Ion-Marcel Ciolacu este, fără dubiu, un simplu colaj de promisiuni politicianiste și idei plagiate marca PSD, menit să înșele alegătorii prin manipulare, scopul în fapt fiind păstrarea România sub influența grupurilor de interese create în jurul partidului său.

Cristian Niculescu Țâgârlaș a subliniat faptul că șeful PSD a împachetat într-un ambalaj fals, strălucitor, promisiuni nerealizate și idei reciclate dar si proiecte împrumutate de la PNL. “Programul lui Marcel Ciolacu își însușește fără nicio jenă realizările de ani de zile ale PNL și ale miniștrilor liberali, dar fără a menționa printre obiective sau prioritati ale asa zisului program importanta justiției, ca garanție a democrației. Un fapt care dovedește că PSD are un singur plan real pentru justiția din România: subordonarea ei”, a menționat senatorul maramureșean.

El a mai atras atenția că toate “soluțiile miraculoase” din programul lui Marcel Ciolacu sunt doar de fațadă, în contextul în care: “PSD a fost cel mai toxic si anti-reformist partid de după 1989, efectele guvernării lor determinand milioane de români să emigreze, din cauza perpetuării unor practici care au favorizat corupția și stagnarea dezvoltării economice”.

Senatorul PNL s-a referit și la situația Maramureșului, județ care a avut de suferit direct de pe urma politicilor generale aplicate de PSD dar si a unei administrații social-democrate inerte care a ținut județul pe loc și captiv, fiind incapabilă să dezvolte proiecte majore de infrastructură rutieră, să atragă investiții sau să contribuie la dezvoltarea si modernizarea județului .

„De fiecare dată, în loc de schimbări reale, am avut parte, din partea PSD, doar de promisiuni fără substanță care au sacrificat viitorul, pentru câștiguri politice de moment”, a concluzionat Cristian Niculescu Țâgârlaș, senatorul manifestându-și speranța că alegerile care urmează vor stopa acest tip de comportament pervers si total imoral din politica românească.

CLICK: Senatorul Niculescu Țâgârlaș:” Elena Lasconi nu stăpânește nici măcar abecedarul meseriei de jurnalist”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!