PSD a lansat platforma româniadorită.ro. Sorin Vlașin, senator: Scrieți și voi cum vreți să schimbați România! - Ziarul de Maramures

PSD a lansat platforma româniadorită.ro. Sorin Vlașin, senator: Scrieți și voi cum vreți să schimbați România!

Marcel Ciolacu dorește să construiască un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obișnuiți. Astfel, PSD a lansat platforma româniadorită.ro .

Senatorul Sorin Vlașin invită cetățenii din Maramureș să intre pe platforma romaniadorita.ro si sa completeze formularul.

”Un lider adevărat nu face ceea ce-iși dorește și ceea ce îl ajută să câștige capital electoral, ci ia măsurile de care cetățenii au nevoie.
Politica PSD nu este doar una pentru cetățeni, ci, mai ales împreună cu ei. Acest lucru este demonstrat încă o dată de inițiativă transparentă, democratică și firească, până la urmă a premierului Marcel Ciolacu, care dorește să construiască un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obișnuiți. De aceea, a fost lansată această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educație, muncă și mediu la economie, transport, agricultură și justiție. Vocea voastră contează iar România pe care și-o doresc cu adevărat românii poate fi construită prin implicare. Scrieți și voi cum vreți să schimbați România! Și cu cât vor fi mai multe mesaje și soluții, cu atât mai bun și legitim va fi acest Plan pentru România; un act care să respecte cu adevărat voința și interesele românilor”, a precizat senatorul PSD Maramures, Sorin Vlasin.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!