Radu Trufan, președinte USR Maramureș: ”Alianța Dreapta Unită va fi sprijinită de electoratul responsabil, cinstit și asumat. Construim România modernă” - Ziarul de Maramures

Breaking News

Radu Trufan, președinte USR Maramureș: ”Alianța Dreapta Unită va fi sprijinită de electoratul responsabil, cinstit și asumat. Construim România modernă”

Membrii Comitetului Politic USR au votat constituirea alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Este singura alternativă oferită românilor pentru a stopa corupția și risipa banilor publici.

Dreapta Unită are planuri bine stabilite cuprinse într-un proiect ambițios intitulat sugestiv ”Construim România modernă”.

”Ne-am săturat de jocurile politice, de promisiuni deșarte, de corupție, de interesele proprii ale unor așa-ziși politicieni. Ne dorim ca toate acestea să dispară, legea să fie respectată de toți. Tăierea pensiilor speciale, resetarea economiei, stoparea risipei banilor publici, sunt doar o parte dintre măsurile care se impun a fi luate de urgență. Trebuie încurajați agricultorii, fermierii, micii producători, cei care creează locuri de muncă și oportunități pentru români”, a precizat Radu Trufan, președinte USR Maramureș.

Alianța Dreapta Unită, sprijinită de electoratul responsabil, cinstit și asumat, are posibilitatea de a aduce schimbarea odată cu organizarea alegerilor pentru Parlamentul European.

”Avem șansa de a intra în turul 2 la prezidențiale și de a reveni la guvernare cu o poziție de forță. Cu siguranță, suntem alianța care oferă alternative românilor care își doresc ca România să fie un factor important pe harta Uniunii Europene. Cetățenii trebuie să fie foarte bine informați cu privire la pașii pe care dorim să îi facem pentru ca România să ajungă acolo unde merită să fie”, a subliniat președintele USR Maramureș.

Dreapta Unită va aduce schimbarea atât de dorită de toți românii.

 

  • V-am votat și data trecută, și ați plecat de la guvernare. Când trebuie să faceți ce ați promis fugiți ca lașii, așa că nu va mai votez. Ați dezamăgit foarte mulți oameni.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!