Senator Sorin Vlașin: Orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată până la rezolvarea solicitărilor sindicale din educație - Ziarul de Maramures

Senator Sorin Vlașin: Orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată până la rezolvarea solicitărilor sindicale din educație

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș a precizat că Partidul Social Democrat a intrat la guvernare pentru că ”România are nevoie de stabilitate”.

Prioritatea numărul unu trebuie să fie soluționarea solicitărilor sindicale din educație și doi, reforma pensiilor speciale. Prin urmare, până la rezolvarea celor două puncte, trebuie suspendată orice negociere care vizează viitorul Cabinet.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”PSD a intrat la guvernare pentru că România are nevoie de stabilitate, de bună guvernare și de măsuri luate în beneficiul românilor, prin care să-i sprijinim să facă față crizelor multiple. Aceasta a fost și va rămâne prioritatea noastră. Nu vom pune niciodată interesele politice mai presus de interesele românilor. De aceea, Președintele PSD, Marcel Ciolacu a spus răspicat că prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor din educație, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale și că, până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!