Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la Conferința ”Beyond the Horizon: a new era for the rights of the child” - Ziarul de Maramures

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la Conferința ”Beyond the Horizon: a new era for the rights of the child”

Explicație foto: Cristian Niculescu Țâgârlaș și Viorel Badea la Conferința ”Beyond the Horizon: a new era for the rights of the child”

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la Conferința ”Beyond the Horizon: a new era for the rights of the child”, eveniment organizat de Consiliul European și Președinția Italiană a Comitetului de Miniștri.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre noua strategie care vizează drepturile copilului pentru perioada 2022-2027.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL: ”Mi-a făcut o deosebită plăcere să particip, alături de colegul meu Viorel Badea, la Conferința organizată de către Consiliul European, împreună cu Președinția Italiană a Comitetului de Miniștri, ”Beyond the Horizon: a new era for the rights of the child”. Conferința a avut drept scop stabilirea noii strategii privind drepturile copilului, pentru perioada 2022-2027, strategie care va reprezenta un instrument pentru ghidarea Consiliului European și a statelor membre pentru protejarea si promovarea drepturilor copilului. Printre obiectivele conferinței s-au regăsit: egalitatea de șanse, incluziunea socială, eliminarea violenței, utilizarea în siguranță a tehnologiilor, drepturile copiilor în situații de criză și urgență. De asemenea, alături de colegii mei, am elaborat orientări pentru acțiunile guvernamentale și interguvernamentale care urmează să fie aplicate în următoarea perioadă.”

În cadrul conferinței au fost organizate sesiuni tematice în cadrul cărora s-au purtat discuții vis-a-vis de evoluțiile recente, dar și față de provocările semnificative care pot să aibă un impact major asupra drepturilor copilului.

Explicație foto: Cristian Niculescu Țâgârlaș și Viorel Badea la Conferința ”Beyond the Horizon: a new era for the rights of the child”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!