Social-democrații maramureșeni ”cumpără românește” și susțin producătorii locali - Ziarul de Maramures

Social-democrații maramureșeni ”cumpără românește” și susțin producătorii locali

Sâmbătă, 22 mai, deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, consilierul județean Liliana Moga și reprezentantul PSD Baia Mare, Costel Pîrvănoiu s-au alăturat încă o dată inițiativei lansate de tinerii social-democrați băimăreni și au dat dovadă de patriotism economic, cumpărând de la producătorii locali care vând în Piața Agroalimentară ”Izvoare” din Baia Mare.

Apelului lansat de parlamentarul de Maramureș și membrii TSD Baia Mare, acela ca toți maramureșenii să ”invadeze” piețele locale, a răspuns și primarul comunei Cupșeni, Lucia Butcure, care a ales ”să cumpere românește”.

Deputatul PSD, Gabriel Zetea a precizat că fiecare sâmbătă acasă înseamnă, de fapt, zi de piață, iar cu lista pregătită de soția sa, Oana, pornește la cumpărăturile necesare familiei.

Gabriel Zetea, parlamentar PSD de Maramureș: ”Îi mulțumesc consilierului județean PSD, Liliana Moga, că mi s-a alăturat și de această dată, dar și colegului nostru, Costel Pîrvănoiu, un membru important al PSD Baia Mare. Totodată, apreciez faptul că primarul comunei Cupșeni, Lucia Butcure a răspuns apelului lansat de a achiziționa produse de la producătorii locali și susține economia românească prin cumpărături făcute în piață. Nu în ultimul rând voi sublinia, încă o dată, că inițiativa de a cumpăra produse agroalimentare din piețele locale aparține TSD Baia Mare, tinerii noștri inimoși care, pentru a treia oară la rând, au venit la cumpărături împreună cu noi. Tineretul social-democrat din Baia Mare se implică, constant, în diverse acțiuni cu impact social și nu numai. Ultimul eveniment gândit împreună cu doamnele din OFSD Baia Mare a avut loc vineri, 21 mai, când au ecologizat valea râului Bloaja din Cernești și unde atât eu, cât și colegul meu din PSD Baia Mare, Costel Pîrvănoiu, am răspuns cu drag invitației lansate. Totodată, mulțumesc presei care promovează ideea pe care PSD o susține de mult timp, aceea de a cumpăra românește. Noi suntem primii care care putem să suținem producătorii locali.”

Reprezentanții TSD Baia Mare s-au arătat încântați de faptul că inițiativa lor de a susține producătorii locali a fost primită cu brațele deschise de seniorii din PSD Maramureș, iar cumpărăturile la piețele locale au devenit o obșnuință pentru membrii social-democrați. ”Îndeamnăm toți colegii din TSD Maramureș și nu numai să dea dovadă de patriotism economic și să cumpere românește”, au declarat tinerii social-democrați băimăreni.

PSD Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!