Sorin Vlașin, senator PSD MM: Hub de servicii publice de la Oficiul Național al Registrului Comerțului. 24 de ore pentru crearea unei firme - Ziarul de Maramures

Sorin Vlașin, senator PSD MM: Hub de servicii publice de la Oficiul Național al Registrului Comerțului. 24 de ore pentru crearea unei firme

Hub-ul de servicii publice de la Oficiul Național al Registrului Comerțului se află în subordinea Ministerului Justiției. Portalul va putea fi accesat 24 din 24, 7 zile din 7.

În maximum 15 minute se pot completa și încărca documentele în noul portal.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”În ședința de Guvern care s-a desfășurat ieri, Bogdan Gruia Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizarii un prieten al Maramureșului, a anunțat un progres extrem de important în materie de servicii publice oferite cetățenilor în format digital: hub-ul de servicii publice de la Oficiul Național al Registrului Comerțului, din subordinea Ministerului Justiției. În acest moment timpul necesar pentru crearea unei firme se reduce de la 72 la 24 de ore.

Portalul poate să fie accesat 24 din 24, 7 zile din 7. Mai mult, în maxim 15 minute se pot completa și încărca documentele în noul portal. Automat, timpul de soluționare a cererilor depuse va fi redus și procedura va fi 100% online. Îl felicit pe această cale pe prietenul meu, ministrul Bogdan Ivan, un tânăr cu viziune și perspectivă pentru acest model de bună practică în ceea ce privește transformarea digitală a statului român. PSD demonstrează încă o dată că susține cu mediul de afaceri românesc!”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!