Deputatul Călin Bota a participat la Festivalul Medieval Eternul Maramureş - Ziarul de Maramures

Deputatul Călin Bota a participat la Festivalul Medieval Eternul Maramureş

Deputatul Călin Bota a participat la Festivalul Medieval Eternul Maramureş, eveniment care a ajuns deja la a XII a ediție. Demnitarul a fost impresionat de toate momentele pregătite de organizatori.

În cadrul festivalului au fost prezentate costume medievale, dansuri medievale, demonstrații de lupte cavalerești și multe alte activități cu tematică medievală.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”Întotdeauna mă simt bine în mijlocul sighetenilor și de aceea am răspuns cu drag invitației de a participa la Festivalul Medieval Eternul Maramureş, eveniment care a ajuns deja la a XII a ediție. Tot ceea ce se întâmplă în cadrul acestui festival, de la parada costumelor medievale, prezentarea personajelor istorice, demonstraţii de lupte cavalereşti, concerte de muzica medievală, dansuri medievale, evocă crâmpeie din istoria acestui ținut minunat, Maramureșul voievodal. Sighetu Marmației, un municipiu care a avut de-a lungul vremii statutul de Reședință voievodală a Maramureșului, împlinește anul acesta 697 de ani de atestare documentare, iar evenimente precum Festivalul Medieval ne învață că pentru construirea viitorului trebuie să prețuim și să respectăm trecutul. Felicitări tuturor organizatorilor, care au reușit să transpună atât de bine atmosfera medievală în centrul orașului Sighetu Marmației.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!