USR Maramureș intră în cursa electorală cu încredere, având sprijinul celor care înțeleg importanța transparenței, dialogului și oprirea risipei banilor publici - Ziarul de Maramures

USR Maramureș intră în cursa electorală cu încredere, având sprijinul celor care înțeleg importanța transparenței, dialogului și oprirea risipei banilor publici

USR Maramureș a depus la Biroul Electoral Județean și Biroul Electoral de Circumscripție Baia Mare dosarele pentru candidații la funcțiile de președinte al Consiliului Județean Maramureș și de primar al municipiului Baia Mare, precum și listele consilierilor locali și județeni.

Dan Ivan și Cristian Brian, candidații pentru Consiliul Județean Maramureș și Primăria Baia Mare au alături, pe listele de consilieri județeni și locali, echipe puternice formate din oameni cu o vastă experiență atât în domeniul administrativ, cât și în sectorul privat, care au demonstrat că le pasă de băimăreni, de maramureșeni.

USR Maramureș și USR Baia Mare intră în cursa electorală cu încredere, având sprijinul celor care înțeleg importanța transparenței, dialogului și oprirea risipei banilor publici.

Radu Trufan, președinte USR Maramureș, asigură maramureșenii că fiecare zonă istorică din județ va avea reprezentați în Consiliul Județean. În același timp, pentru municipiul reședință de județ, USR Baia Mare își dorește transparență, dialog și modernizarea orașului prin implementarea unui plan de proiecte necesar pentru atingerea acestui obiectiv.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!