(VIDEO) Deputat Darius Pop: Caravana Medicală este o promisiune îndeplinită - Ziarul de Maramures

Breaking News

(VIDEO) Deputat Darius Pop: Caravana Medicală este o promisiune îndeplinită

Deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș a anunțat faptul că, inițiativa Caravana Medicală continuă și în anul 2024. Mii de români au apelat la serviciile medicale puse la dispoziția cetățenilor prin această caravană, care se adresează locuitorilor din mediul rural.

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”Am pornit în urmă cu 5 luni această caravană ca o concretizare a unei promisiuni făcute în campania electorală. AUR a promis românilor în campania pentru alegerile parlamentare din 2020, că nu va folosi subvenția publică acordată de la bugetul de stat decât pentru construcția unui spital. Acest proiect de anvergură subliniază angajamentul AUR de a ajuta comunitățile care se confruntă cu dificultăți în accesarea serviciilor medicale (…)” Alte detalii in VIDEO Jos!

La mijlocul lunii noiembrie, în cadrul caravanei erau deja efectuate peste 25.000 de consultații, peste 7.000 de teste medicale, 6.000 de consultații cardiologice, 6.000 de consultații oftalmologice și aproximativ 5.000 de ecografii.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!