(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR Maramureș: De Ziua Națională a României mergem la vot! Este un drept pe care trebuie să-l exercităm - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR Maramureș: De Ziua Națională a României mergem la vot! Este un drept pe care trebuie să-l exercităm

De această dată, alegerile parlamentare se vor desfășura în data de 1 decembrie 2024, mai exact de Ziua Națională a României. Fiecare român care are vârsta majoratului, mai exact 18 ani, poate merge la vot. Deputatul Darius Pop spune că este un drept pe care cetățenii trebuie să-l exercite o dată la 4 ani și îi îndeamnă să facă acest lucru și la alegerile care urmează să se desfășoare.

La fel ca și în celelalte partide și la AUR deja au început pregătirile pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Demnitarul a participat duminică, 1 septembrie 2024, la o ședință alături de George Simion, președinte AUR.

Darius Pop, deputat și președinte AUR Maramureș: ”Am avut o ședință extrem de productivă alături de președintele AUR, George Simion, și conducerea partidului. Am pus la punct o strategie clară și eficientă, iar optimismul nostru este la cote maxime! Suntem siguri că George Simion va deveni președintele României și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne atinge acest obiectiv.”

Demnitarul a precizat că în această lună AUR Maramureș va prezenta lista candidaților la alegerile parlamentarele din luna decembrie.

Darius Pop, deputat și președinte AUR Maramureș: ”Suntem pregătiți de campanie și, în septembrie, AUR Maramureș va prezenta lista viitorilor noștri reprezentanți în Parlament. Avem un candidat la prezidențiale cu un plan real și viabil, iar PLANUL SIMION este cheia către un viitor prosper pentru România. De asemenea, în septembrie, vom prezenta planul Simion și la Maramureș, concentrându-ne pe domeniul sănătății, alături de Dr. Costache Chertif și echipa sa de profesioniști. Capul sus, maramureșeni de AUR! Avem viitor și speranță! Înverșunarea noastră nu ne va opri din luptă. Indiferent de minciuni și dezinformări, nu vom face niciodată înțelegeri cu PSD, PNL sau alte formațiuni care au distrus România. La Maramureș, ori câștigăm, ori rămânem pe baricade până când vom fi victorioși!”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!