(VIDEO)Deputat Darius Pop: Protestăm împotriva PLX 145/2023, PLX 143/2023 în fața Parlamentului - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Deputat Darius Pop: Protestăm împotriva PLX 145/2023, PLX 143/2023 în fața Parlamentului

Coaliția de guvernare și Parlamentul sfidează, în continuare, drepturile și doleanțele cetățenilor români

Reluăm protestele împotriva PLX 145/2023, PLX 143/2023 și toate celelalte proiecte de lege care contribuie la distrugerea României, a transmis în cursul serii de ieri deputatul AUR Maramureș, Darius Pop după ce PLX 145/2023 a fost supus votului online pe whatsapp.

Coaliția de guvernare și Parlamentul sfidează, în continuare, drepturile și doleanțele cetățenilor români, trecând prin comisii aceste proiecte de lege ,,noaptea ca hoții”, prin vot online, pe whatsapp, a precizat demnitarul în punctul de vedere solicitat de redacția ziaruldemaramures.ro.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Sâmbătă a avut loc unul dintre cele mai mari proteste din ultimul timp. Peste 20.000 de protestatari, din care 225 au fost din Maramureș au militat împotriva acestui proiecte de lege, PLX 145/2023. O lege care este împotriva copiilor și a resurselor noastre, iar pe domnii noștri de la guvernare nici nu îi interesează. Când românii au protestat în stradă, guvernanții au stat la piscine și s-au bucurat de un sfârșit de săptămână frumos, ca acum să își reia activitatea, sfidând fără nerușinare cetățenii acestei țări. Miercuri, 10 Mai, doresc să pună pe Ordinea de Zi din Camera Deputaților, acest PLX 145/2023 și evident să-l supună la vot fără dezbatere publică. La protestul de astăzi din Capitală participă și o delegație AUR Maramureș.”

Am inițiat sâmbătă un protest la care au participat foarte mulți oameni. Dacă domnul Ciolacu are impresia că o să ajungă președintele României tratând românii în halul în care-i tratează, se înșeală. Sub conducerea lui Marcel Ciolacu ca președinte al Camerei Deputaților se întâmplă această fărădelege. Ne așteptam după protestul de sâmbătă, ca PNL și PSD să-i asculte pe oamenii nemulțumiți care au ieșit în stradă. (…) Nu admitem ca aceste proiecte de lege să fie votate în plenul Camerei Deputaților fără o dezbatere corespunzătore”, a precizat ieri președintele AUR, George Simion, într-un LIVE transmis pe pagina sa, de Facebook.

Astăzi, 10 mai, de la ora 08.00 dimineața, parlamentarii AUR, printre care și deputatul Darius Pop, dar și cetățeni, au protestat la intrările în Palatul Parlamentului, pentru ca acest PLX 145/2023, dar și PLX 143/2023 să nu se voteze fără o dezbatere publică și amendamente.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Românii nu pot sta pasivi, așteptând să se întâmple o minune! Gravitatea și urgența situației nu trebuie subestimate. Este vorba despre copiii noștri, iar statul nu are dreptul să se atingă de ei sau să decidă pentru ei, nicidecum să ni-i ia. Vă așteptăm pe toți!

”Veniți alături de noi în fața Parlamentului să continuăm protestul pentru că azi e la vot final legea legată de copii și legea legată de bogățiile naționale”, este mesajul președintelui AUR, Geroge Simion pentru românii din Capitală.

În VIDEO, imagini din fața Palatului Parlamentului. Sursa: Geroge Simion Facebook

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!