90 de elevi infectați și 102 clase în online, anunță CJSU Maramureș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a actualizat datele cu privire la desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ, având în vedere evoluția situației epidemiologice. În prezent sunt confirmați 90 copii/elevi infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Se desfășoară cursuri online în 102 clase din diferite unități de învățământ, urmare a confirmării pozitivării elevilor.

”Menționăm faptul că unitățile de învățământ din comunele Bârsana și Asuaju de Sus (cu localitățile aparținătoare) desfășoară cursuri online, odată cu instituirea măsurii de carantină zonală. Situația prezentată este în dinamică și pot interveni modificări în funcție de evoluția situației epidemiologice. O parte din elevii vaccinați nu au fost în prima săptămână la școală, neintrând astfel în contact cu elevii și cadrele didactice”, a transmis CJSU Maramureș în această seară.

Lista școlilor și liceelor, cel mai probabil, va fi comunicată mâine, 22 septembrie, de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș.

Aici – Ultima listă transmisă a școlilor și liceelor care au și cursuri în online

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!