14 medalii și un loc II pentru CS Știinta-Dragonul Baia Mare, după Campionatul Național Taekwon-do ITF desfășurat la Timișoara

În weekendul care tocmai s-a încheiat, CS Știinta – Dragonul Baia Mare a participat la Campionatul Național de Taekwon-do ITF pentru juniori 1 și seniori, cu o echipă de “dragoni” foarte bine pregătită. Evenimentul a avut loc la Timișoara.

Clubul Sportiv Știința-Dragonul Baia Mare a urcat pe podium ocupând locul II în Clasamentul General pe Cluburi la Juniori 1, cu cele 14 medalii obtinute la patru probe individuale ale competiției. Este vorba despre tull, luptă, tehnici speciale, spargere de forță (cinci medalii de aur, o medalie de argint, opt medalii de bronz).

Totodată, Dora Ivasuc a obținut Titlul de ”Cea mai bună junioară 1”. Băimăreanca a reușit să obțină medalia de aur la cele trei probe individuale: tull, luptă și tehnici speciale (Vezi FOTO-sus).

Echipa dragonilor a fost coordonata de catre antrenor emerit Dan Goron 6 dan.

Dan Goron 6 dan, antrenor emerit: A fost o competiție grea, fiind prezenti 200 de participanți de la 22 de cluburi din țară. Toți sportivii, antrenorii și arbitrii au fost vaccinați/testați astfel încât să fie respectate toate normele în vigoare în ceea ce privește pandemia cu SARS-CoV-2. Am așteptat cu toții acest Campionat mai ales că a trecut 1 an și jumătate de când cluburile nu s-au mai reunit, mai exact din noiembrie 2019. Rezultatele clubului nostru sunt într-adevăr deosebite și pe această cale doresc să-i felicit pe sportivi. Performanțele nu se obțin ușor, ci cu foarte multă muncă susținută.”

Detalii despre ce a însemnat pandemia COVID 19 pentru sportivii băimăreni de la CS Știința – Dragonul Baia Mare puteți citi aici: Dan Goron-am trecut prin multe situații, dar această pandemie a fost o încercare destul de grea pentru mine și sportivii mei

*Cei care iubesc mișcarea sau consideră că a venit momentul să facă puțină mișcare se pot înscrie pentru practicarea acestui sport la numărul de telefon 0744.753.754. Antrenamentele sunt susținute în Baia Mare de antrenorul emerit Dan Goron 6 dan și se adresează grupelor de vârstă 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani, 14-18 ani și + 18 ani.

FOTO-Clubul Sportiv Știința-Dragonul Baia Mare FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!