Cristina Laslo este cea mai bună sportivă din Maramureș la sporturi olimpice - Ziarul de Maramures

Cristina Laslo este cea mai bună sportivă din Maramureș la sporturi olimpice

Handbalista Cristina Laslo a avut un an destul de bun, reușind mai multe performanțe notabile. A terminat cu CS Minaur pe locul al doilea în Liga Florilor MOL, a cucerit medalia de bronz cu Minaur în EHF European League și a participat cu echipa României la Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania, unde echipa noastră s-a clasat pe locul 13, scrie minaur.ro.

Cristina a fost cea mai bună marcatoare din lotul naționalei, fiind creditată și cu cele mai multe pase din gol. Datorită acestor performanțe, Cristina Laslo a fost desemnată de DJST Maramureș cea mai bună sportivă din 2021 la sporturi olimpice. Cristina i-a avut ca antrenori la echipa de club pe Costică Buceschi, Magda Kovacsm Claudia Cetățeanu, Raul Fotonea și Daniel Apostu.

Locul al doilea a fost ocupat de atletul Andrei Poci (LPS Baia Mare), în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de atletul Răzvan Ioan Nicoară (LPS Baia Mare) și de Delia Gherghel (CSȘ Baia Sprie – schi fond).

În întrecerea echipelor, prima clasată a fost CS Minaur Baia Mare – handbal feminin, echipa noastră având în palmares argintul național și bronzul în EHF European League. Locul al treilea în ierarhie, după campioana națională de rugby CSM Știința, a fost ocupat de echipa de handbal masculin a CS Minaur, locul 6 în întrecerea internă și sfert-finalistă în EHF European Cup.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!