Minaur își reia antrenamentele pe 9 ianuarie - Ziarul de Maramures

Minaur își reia antrenamentele pe 9 ianuarie

Jucătorii echipei de handbal masculin ai CS Minaur Baia Mare au avut câteva zile libere de sărbători. Nu chiar toți, pentru că o parte dintre ei au fost convocați la echipele naționale, scrie minaur.ro.

Astfel, patru jucători de la Minaur au luat parte la Trofeul Carpați cu naționala României: Călin Căbuț, Robert Nagy, Tudor Buguleț și Bogdan Mănescu. Cu excepția lui Căbuț, care s-a accidentat în primul meci de la Trofeul Carpați, ceilalți trei sunt din nou la lotul național, care va disputa trei meciuri de pregătire în Spania. Astfel, astăzi, România va întâlni Spania (ora 19.00), vineri vom juca împotriva Argentinei (17.45), iar sâmbătă cu Bahrein (16.45). Toate aceste echipe vor participa la Campionatul Mondial 2023. Jocurile vor fi transmise în direct / online, de TDP și TVE din Spania.

Alți doi jucători sunt la loturile naționale ale țărilor lor și vor merge la Mondiale: Stevan Vujovic (Muntenegru) și Tomas Cip (Cehia).

Ceilalți jucători de la Minaur vor relua pregătirile pe 9 ianuarie. Cei care sunt la lotul național al României vor avea, probabil, 2-3 zile libere, după care se vor alătura colegilor lor. Jucătorul Eduard Iordachi a fost împrumutat până în vară la Buzău, pentru a avea posibilitatea să joace mai mult.

Minaur va participa la un turneu de pregătire la Turda, în zilele de 20 și 21 ianuarie, un turneul care va avea loc în sistemul Final Four. În prima zi, Minaur va juca împotriva echipei CSM Odorheiu Secuiesc, în timp ce Potaissa Turda va întâlni CSU Suceava. Ziua a doua este rezervată finalelor. Pe 27 sau 28 ianuarie, Minaur va mai juca un meci de pregătire cu “U” Cluj. Primul meci oficial va avea loc în data de 4 februarie, Minaur urmând să joace acasă cu CSM Vaslui.

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!