La Nistru se va construi un ansamblu de locuințe sociale pentru tinerii aflați in dificultate

Banii europeni sunt soluția pentru dezvoltarea Maramureșului și mă bucur să văd că primarii liberali accesează fonduri europene pentru realizarea proiectelor importante de care comunitățile locale au mare nevoie, a precizat deputatul liberal Călin Bota.

Demnitarul a adus în atenția opiniei publice faptul că în localitatea Nistru se va construi un ansamblu de locuințe sociale pentru tinerii aflați in dificultate.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”La Nistru, o localitate care aparține de orașul Tăuții Măgherăuș va fi construit un ansamblu de locuințe sociale pentru tinerii aflați in dificultate. Proiectul, în valoare de aproape 16 milioane de lei, prevede realizarea a 48 de apartamente cu două camere, care vor avea un consum de energie foarte redus. Banii sunt asigurați din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, iar întregul proiect urmează să fie implementat în circa 40 de luni. Îl felicit pe primarul Dumitru Marinescu pentru acest proiect care răspunde nevoilor cetățenilor și care va contribui cu siguranță la dezvoltarea comunității locale.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!