Fotbal: Antrenorul Giovanni Costantino, demis de la FCU Craiova - Ziarul de Maramures

Breaking News

Fotbal: Antrenorul Giovanni Costantino, demis de la FCU Craiova

Antrenorul italian Giovanni Costantino a fost demis, marţi de la echipa FCU Craiova, după egalul cu Politehnica Iaşi (1-1), din etapa a 28-a a Superligii de fotbal, a anunţat finanţatorul clubului din Bănie, Adrian Mititelu, imediat după joc, scrie Agerpres.

”Din păcate, ne-am afundat şi mai mult în clasament, ne-am afundat şi ca joc. Asta e cel mai grav, mă ‘doare’ jocul, pentru că e din ce în ce mai slab, ne-am pierdut din strălucirea pe care o aveam şi din cauza acestui aspect astăzi am hotărât să închei colaborarea cu Giovanni Costantino. Îmi pare foarte rău pentru acest băiat, pentru că este foarte profesionist, dar, din păcate, nu cred că mai poate să stăpânească situaţia şi din cauza presiunii nu mai poate da randament. S-a simţit această presiune şi la el, şi în deciziile lui, şi în pregătirea antrenamentelor, (…) iar aceste împrejurări m-au determinat să pun punct astăzi acestei colaborări, din dorinţa de a găsi o soluţie care să aducă acel declic, restart”, a declarat Adrian Mititelu.

Costantino fusese numit în funcţie pe 16 octombrie anul trecut, chiar înaintea meciului tur cu Poli Iaşi (1-1), din etapa a 13-a. Italianul a preluat echipa pe locul 11, cu 13 puncte (4 victorii, un egal, 7 eşecuri, golaveraj 20-23), iar acum este pe…DETALII AICI

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!