CS Dragonul Baia Mare împlinește 31 de ani de activitate. LA MULȚI ANI, Dan Goron! LA MULȚI ANI, dragoni! - Ziarul de Maramures

CS Dragonul Baia Mare împlinește 31 de ani de activitate. LA MULȚI ANI, Dan Goron! LA MULȚI ANI, dragoni!

Ana Avram: Dacă ar fi să-l caracterizez pe antrenorul Dan Goron din trei cuvinte aș spune: seriozitate, disciplină, jovialitate

Azi, 26 februarie 2024 Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare împlinește 31 de ani de activitate, sub conducerea antrenorului emerit Dan Goron 6 dan Taekwon-do ITF, 5 dan Freestyle Kickboxing.

Dan Goron, 6 dan Taekwon-do ITF, 5 dan Freestyle Kickboxing, manager Clubul Sportiv Dragonul Baia Mare: ”Sunt decenii de activitate în artele marțiale și în special în Taekwon-do ITF, perioada în care clubul se poate lăuda cu numeroasele titluri de campioni și vicecampioni mondiali, campioni europeni la toate probele, individual și echipa, cu miile de medalii obținute pe plan national ( individual și echipă) și în jur de 150 de cupe obținute la competiții. În același timp avem și o echipă tehnică în continuă dezvoltare si pregătire, formată din instructori cu centuri negre între 1 și 5 dan, împreună cu care este asigurată pregătirea sportivilor din cadrul clubului. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de noi și în momentele bune dar și în momentele în care loialitatea, sinceritatea si sprijinul necondiționat a fost pus la incercare, mai ales în perioada pandemiei, dar împreună am mers mai departe.”

***26 februarie 1993 a fost prima zi de antrenamente a lui Dan Goron. Îmi amintesc și acum cât de fericiți eram în sala de sport de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”. Plini de entuziasm așteptam cu nerăbdare să începem munca. Acum, la 47 de ani, simt cât de importantă a fost pentru mine viața sportivă. Prin urmare recomand tuturor să facă sport pentru că mai târziu, se va simți, se va reflecta în starea voastră de sănătate. Chiar dacă sunteți seniori și credeți că fizicul vă ajută, vă îndemn să mergeți spre sala lui Dan.

De-a lungul timpului am fost întrebată de foarte multe ori: Cum sunt antrenamentele cu Dan? De fiecare am dat același răspuns: Fantastice! Dacă ar fi să-l caracterizez pe antrenorul Dan Goron din trei cuvinte aș spune: seriozitate, disciplină, jovialitate. În sala lui Dan Goron s-au format campioni mondiali și europeni care au făcut și încă fac cinste Municipiului Baia Mare, județului Maramureș și inclusiv României. Nu poți să treci cu vederea un astfel de om talentat și dedicat. Respect!

LA MULTI ANI, DANE! LA MULȚI ANI, dragoni!

ANA AVRAM

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!