Echipa feminină de handbal CS Minaur va începe pregătirea pentru noul sezon handbalistic, în data de 8 iulie - Ziarul de Maramures

Echipa feminină de handbal CS Minaur va începe pregătirea pentru noul sezon handbalistic, în data de 8 iulie

Echipa feminină de handbal a CS Minaur va începe pregătirea în vederea noului sezon în data de 8 iulie. Pe 9 iulie va avea loc vizita medicală la Policlinica sportivă, iar mai apoi vor avea loc antrenamente pe plan local, pentru ca până pe 20 iulie, timp de o săptămână, Minaur să efectueze un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria, la Nyíregyháza.

Primele două jocuri de pregătire sunt programate în zilele de 31 iulie și 1 august, cu echipa maghiară Békéscsabai Elore Noi Kézilabda Kft, din prima ligă maghiară (s-a salvat la limită). Pe 3 august va avea loc un meci în compania echipei Gloria Bistrița.

Primul turneu la care va participa Minaur va fi cel de la Târgu Jiu, din 9-11 august, acolo unde vor mai fi prezente alături de echipa gazdă și de Minaur, HC Zalău și CSM Slatina. În zilele de 15 și 16 august, Minaur va fi la Odorheiu Secuiesc, acolo unde va juca două amicale cu Esztergomi Vitézek RAFC, echipă maghiară care a promovat în prima ligă și care este antrenată de Gabor Elek, fost selecționer al Ungariei și antrenor la Ferencvaros mai bine de 15 ani. În fine, în perioada 22-24 august, va avea loc un triunghiular în Baia Mare, cu participarea echipelor CS Minaur, HC Zalău și CSM Iași (fiecare echipă va juca două meciuri).

Liga Florilor MOL debutează pe 1 septembrie, dată la care Minaur are programat un meci pe teren popriu, cu CSM Corona Brașov.

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!