Echipa masculină de handbal a CS Minaur se va reuni pe 15 iulie - Ziarul de Maramures

Echipa masculină de handbal a CS Minaur se va reuni pe 15 iulie

Handbaliștii de la Minaur vor reveni la treabă în data de 15 iulie. Primele două zile sunt consacrate antrenamentelor usoare și vizitei medicale, iar mai apoi, până în 21 iulie vor fi antrenamente pe plan local pentru readaptarea organismului la efort, scrie minaur.ro.

Din 21 va urma un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria, până pe 28 iulie. Joi, 1 august, se pleacă la Timișoara, unde Minaur va participa la un prim turneu de pregătire. Urmează un turneu în Baia Mare, în 9-10 august, cu participarea echipei noastre, plus CSM Bacău, CSU Suceava și Potaissa Turda. Inițial, Supercupa României fusese programată pe 16-17 august, dar a fost amânată, astfel că în aceste zile se va disputa cel puțin un joc amical. În fine, în 24-25 august va avea loc Supercupa, cu participarea echipelor Dinamo, CSM Constanța, CS Minaur și Potaissa Turda. Prima etapă de campionat este programată pe 31 august, dată la care Minaur va juca pe teren propriu cu CSM Bacău.

Minaur va participa la patru competiții: Liga Zimbrilor, Cupa României, Supercupa României și EHF European Cup (acceași în care am ajuns sezonl trecut până în semifinale).

În ceea ce privește lotul de jucători, antrenorii Alexandru Sabou, Mihai Bușecan și Ionuț Irimuș vor avea parte de oamenii pe care îi cunosc deja, toți jucătorii cu care Minaur a evoluat în ultima parte a campionatului trecut urmând să le fie la dispoziție pe 15 iulie. O singură absență, Daniel Bera, jucător care a renunțat la activitatea competițională.

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!