Fotbal - EURO 2024: România a câştigat Grupa E, după 1-1 cu Slovacia - Ziarul de Maramures

Fotbal – EURO 2024: România a câştigat Grupa E, după 1-1 cu Slovacia

Selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 (1-1) cu Slovacia, miercuri seara, pe Frankfurt Arena.

Tricolorii au trecut pentru a doua oară de faza grupelor, după ediţia din 2000, însă acum au reuşit să termine pe primul loc.

Slovacia, care s-a calificat şi ea în optimi, de pe locul al treilea, a deschis scorul prin Ondrej Duda (24), dar România a egalat din penalty, prin Răzvan Marin (37).

Echipa antrenată de Edward Iordănescu a avut prima ocazie clară a partidei (11), Raţiu a şutat la colţul lung din stânga, însă a respins Dubravka, iar Hagi a trimis apoi peste poartă.

Răzvan Marin (13) a şutat din lovitură liberă de la 28 de metri, dar pe lângă ţintă.

Slovacii au fost periculoşi prima oară în min. 22, la o fază fixă, când Haraslin a executat o lovitură liberă cu efect, iar balonul a trecut puţin pe lângă bară, nefiind atins de vreun jucător.

Stanciu (23) a tras de la 22 de metri, dar Dubravka a prins mingea.

În min. 24, Duda a reluat cu capul centrarea cu boltă a lui Kucka, profitând de ezitarea defensivei noastre…DETALIILE MECIULUI-AICI

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!