Handbal: Minaur a câștigat meciul cu Gloria Bistrița. Partida cu Brăila a fost amânată - Ziarul de Maramures

Handbal: Minaur a câștigat meciul cu Gloria Bistrița. Partida cu Brăila a fost amânată

De miercuri până vineri, la Cluj-Napoca și la Turda sunt programate două etape din cadrul Ligii Florilor MOL. Singura partidă disputată miercuri a opus CS Minaur și Gloria Bistrița, meci în devans, pentru că Minaur are de jucat la finele acestei săptămâni în Final Four-ul EHF European League. Din același motiv, partida de vineri, în care ar urma să jucăm împotriva Brăilei, a fost amânată, scrie minaur.ro.

Bistrița este una dintre echipele bune din campionat, care luptă pentru un loc de cupă europeană și care, cu această înfrângere va fi greu să-și mai atingă obiectivul. Desigur, acest lucru ne interesează mai puțin pe noi, mult mai important este că suntem aproape siguri de un loc pe podiumul Ligii Florilor.

Prima parte a jocului a fost una echilibrată, cu atacuri foarte rapide și cu goluri “în cascadă”, pentru că la jumătatea timpului de joc se marcaseră deja 21 de goluri (9-12). Minaur a ajuns la 10-15 (18), însă Bistrița a redus din handicap până la pauză: 16-18. La fel de echilibrată a fost și partea a doua, în care au consemnat de mai multe ori egalitatea, însă de la 25-27 Minaur s-a apărat foarte bine, a punctat pe contraatac și a dus diferanță la șase goluri, “trăind” liniștit ultimele minute de joc.

A fost și o ultimă pregătire înainte de turneul Final Four care va avea loc în Baia Mare în zilele de 8 și 9 mai.

Gloria Bistrița – CS Minaur Baia Mare: 26-31 (16-18)

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!