Handbal: Minaur va întâlni RK Partizan Belgrad în turul III al EHF European Cup - Ziarul de Maramures

Handbal: Minaur va întâlni RK Partizan Belgrad în turul III al EHF European Cup

Echipa masculină de handbal a CS Minaur a obținut calificarea în turul III al EHF European Cup, după ce a trecut cu victorii în dubla manșă de Hapoel Ashdod (Israel). Băimărenii au intrat în competiție chiar din primul tur, atunci reușind tot o dublă victorie cu echipa bulgară Lokomotiv Gorna Oriahovița, scrie minaur.ro.

Ieri, la sediul Federației Europeane de Handbal de la Viena a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din turul III, cu prima manșă care urmează să se dispute pe 27/28 noiembrie, iar manșa secundă o săptămână mai târziu. CS Minaur Baia Mare a fost scoasă din urnă a două în disputa cu Rukometni Klub Partizan Belgrad (Serbia), astfel că va juca al doilea meci pe teren propriu (în caz că nu vor exista alte înțelegeri).

Partizan a jucat și ea în turul al doilea, reușind să elimine pe HC Berchem (Luxemburg), după 33-22 pe teren propriu și 30-31 în deplasare.

În Serbia, campionatul este structurat pe două grupe a câte opt echipe fiecare, iar Partizan face parte din Grupa B, unde ocupă primul loc, cu cinci vitorii din tot atâtea meciuri.

Sezonul trecut, Partizan a terminat pe locul al doilea, după Vojvodina Novi Sad.

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!