Medalie de argint și bronz obținute de sportivii băimăreni la Cupa Mondială de Taekwon-do ITF din Koper, Slovenia - Ziarul de Maramures

Medalie de argint și bronz obținute de sportivii băimăreni la Cupa Mondială de Taekwon-do ITF din Koper, Slovenia

Asociația Clubul Sportiv „DRAGONUL” Baia Mare a participat cu 8 sportivi (2 seniori și 6 juniori), 1 antrenor + 2 instructori la Cupa Mondială de Taekwon-do ITF din Koper, Slovenia, în perioada 01 – 09 octombrie 2022, competiție internațională de mare anvergură care au concurat 1304 sportivi din 52 de țări.

Rezultate obținute de către dragonii băimareni la Cupa Mondiala de Taekwon-do ITF, Koper-Slovenia:

🥈 Locul 2 – Rednic Rareș – medalie de argint la lupta – 70 kg, individual juniori 1 (15-17 ani, centuri colorate 4-1 gup)
🥉Locul 3 – Pașca Rareș – medalie de bronz la – 65 kg luptă individual juniori 2, centuri negre
Locul 5 – Remus Catricicău – locul 5 la luptă individual – 63 kg, seniori avansati , categoria 36 – 45 ani
Locul 5 – Carolina Petky – locul 5 la tull individual junioare 2 (12 – 14 ani) , categoria 2 – 1 gup

Sportivii au fost reprezentați la scaun de antrenor emerit Dan Goron 6 dan și instructor Remus Catricicău 5 dan. Lotul dragonilor a fost condus de către antrenor emerit Dan Goron 6 dan, antrenorul coordonator al clubului și totodată președintele clubului.

Dan Goron, antrenor emerit 6 DAN: ”Mulțumim Consiliului Local Baia Mare și Consiliului Județean Maramures pentru sprijinul acordat clubului și sportivilor în obținerea rezultatelor la această competiție de mare anvergură și totodată mulțumim părinților pentru susținere.

Mai multe informatii pe acest subiect in emisiune!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!