Minaur: ”Final Four, fără spectatori”. Restricțiile de relaxare, un mare fâs - Ziarul de Maramures

Minaur: ”Final Four, fără spectatori”. Restricțiile de relaxare, un mare fâs

Minaur a venit cu o vestea rea pentru comunitatea noastră. Astfel, Clubul Sportiv a anunțat faptul că nu s-a dat curs solicitării făcute de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a cerut ca la turneul final al EHF European League să fie prezenți în tribune și suporteri.

CS Minaur: ”În ciuda tuturor demersurile făcute de primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheș, a autorităților locale și a celor județene, turneul final al EHF European League se va juca fără spectatori în tribune.”

Sala ”Lascăr Pană” din Baia Mare are 2.200 de locuri, iar edilul băimărean a solicitat aprobarea pentru 30% din capacitate. DETALII pe acest subiect puteți citi aici-Cătălin Cherecheș: ”Baia Mare solicită ACCES pentru SUPORTERI la partidele din cadrul Final Four”. Abonamentele se vor pune în vânzare cu trei zile înainte de începerea competiției

Este dezamăgitor având în vedere că autotirățile abilitate au dat un aviz nefavorabil în acest caz mai cu seamă că, municipiul Baia Mare are o incidență de 0,5 la mie și zeci de mii de oameni sunt vaccinați. În acest sens, restricțiile de relaxare, despre care tot vorbesc cei din Capitală sunt un mare fâs. Baia Mare putea fi un exemplu pentru celelalte localități din țară. Aici ne referim la incidența mica și la vaccinarea populației și la faptul că așa se putea demonstra, nediscriminatoriu, că într-adevăr există o relaxare a deciziilor care restricționează accesul populației la anumite evenimente organizate.

Trebuie să știți că acest turneu final al competiției internaționale EHF European League Women este cel mai important eveniment handbalistic organizat vreodată în România la nivelul echipelor de club.

Competiția sportivă se desfășoară în perioada 8-9 mai 2021, în Baia Mare. Participă cele mai valoroase echipe care au reușit să ajungă în Final Four. Este vorba despre Nantes Atlantique Handball (Franța), Ikast-Bording Handbold (Danemarca), Siófok KC (Ungaria) și reprezentanta României-CS Minaur Baia Mare. Aceste echipe reprezintă în fapt patru națiuni de top din handbalul mondial.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!