Breaking News

Trenulețul din Parcul ”Regina Maria” este gratuit pentru copii. Vezi aici perioada, orarul facilităților și prețul biletului 2023

Consilierii locali au aprobat în ședința din 22 decembrie 2022, câteva facilități pentru copiii care doresc să se plimbe cu trenulețul din Parcul Municipal ”Regina Maria”.

Astfel, pentru perioada 01 – 30 iunie 2023 s-a aprobat accesul gratuit pentru copii la trenulețul de agrement din Parcul Municipal ’’Regina Maria’’, iar adulții însoțitori vor achita contravaloarea biletului.

Pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2023 în intervalul orar 10:00 – 12:00 s-a aprobat accesul gratuit la trenulețul de agrement din Parcul Municipal ’’Regina Maria’’ pentru copii și adulții care însoțesc copiii.

Pe durata anului 2023 s-a aprobat accesul gratuit la trenuleț pentru elevii din ciclurile de învățământ preșcolar și primar care desfășoară activități extrașcolare, în baza unei solicitări prealabile din partea unității de învățământ adresată către Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare. Adulții însoțitori vor achita contravaloarea biletului.

În anul curent prețul unui bilet este de 5 lei.

Foto-arhiva

Baia Mare: Tarife foto și video pentru Turnul Ștefan. Programul de vizitare și alte taxe/info, aici!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!