Rugby: Turneul celor Șase Națiuni-Meciul Franța-Scoția, amânat din cauza noului coronavirus

Meciul pe care selecţionata de rugby a Franţei, decimată de numeroase cazuri de Covid-19, urma să-l dispute pe teren propriu împotriva Scoţiei, duminică în cadrul Turneului celor Şase Naţiuni, a fost amânat, conform organizatorilor, citaţi de AFP, notează Agerpres.

Comitetul de organizare al Turneului urmează să se reunească în cursul după-amiezii pentru a decide o nouă dată de disputare a meciului.

Joi dimineaţă, Federaţia franceză de rugby (FFR) anunţase că încă jucător francez a fost depistat pozitiv, ajungându-se la 16 cazuri de Covid-19 la reprezentativa “cocoşului galic”: 12 jucători, dintre care opt titulari de la debutul Turneului, plus patru membri ai staff-ului, între care selecţionerul Fabien Galthie.

Franţa îşi reluase antrenamente colective miercuri, după două zile în care nu a mai existat niciun caz nou de infectare. Meciul dintre Franţa şi Scoţia, contând pentru etapa a treia a Turneului celor Şase Naţiuni, era programat duminică, pe Stade de France.

Rugbyştii francezi sunt lideri ai clasamentului, după victoriile obţinute în deplasare cu Italia (50-10, pe 6 februarie) şi Irlanda (15-13, pe 14 februarie), în primele două etape ale competiţiei.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!