Șase fete de la Minaur în topul județean al sportivilor - Ziarul de Maramures

Breaking News

Șase fete de la Minaur în topul județean al sportivilor

Anchetele de sfârșit de an sunt tradiționale în toate zonele țării. Nu putea lipsi Maramureșul prin Direcția de Sport a județului, care a întocmit clasamentele celor mai buni sportivi și a celor mai bune echipe în 2023, scrie minaur.ro.

Primul loc din clasmentul sportivilor la discipline olimpice este ocupat de șapte handbaliste, care au cucerit medalia de bronz la ultima ediție a Campionatului European de handbal tineret, desfășurat în vară, la Pitești și la Mioveni. Dintre cele șapte, cinci sunt de la CS Minaur Baia Mare, ele având contracte semnate cu clubul nostru din 1 iulie 2023.

Așadar, Maria Groșan (care era deja sub contract cu Minaur), Denisa Romaniuc, Mihaela Rusneac, Sorina Brîndușa și Cristina Danciu au concurat la Europenele de tineret fiind deja jucătoare ale clubului Minaur. De asemenea, antrenorul principal al României la CE a fost Simona Maior Pașca și ea la CS Minaur tineret.

Pe locul al treilea în clasamentul sportivilor de la discipline olimpice figurează portarul echipei de seniori a CS Minaur, Anton Terekhov.

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a fost pe locul al doilea în topul echipie, după un loc 2 în Liga Zimbrilor, locul 2 în Cupa României și locul 3 în Supercupa României, plus două tururi trecute în EHF European Cup. Echipa feminină de handbal a CS Minaur a fost pe locul 4.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!