Handbal masculin: Au trecut meciurile interțări, vin cele din EHF European Cup - Ziarul de Maramures

Handbal masculin: Au trecut meciurile interțări, vin cele din EHF European Cup

Săptămână trecută am avut meciuri interțări din preliminariile pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2022. Trei sportivi de la Minaur au jucat pentru naționalele lor. România a jucat o dublă cu Kosovo, din care a ieșit cel puțin șifonată, echipa noastră terminând la egalitate (23-23) meciul de la Pristina, după care a pierdut pe teren propriu (25-30), scrie minaur.ro.

Călin Căbuț și Andrei Buzle, cei doi jucători de la Minaur care au evoluat în meciul din tur, au marcat câte trei goluri (cu procentaj maxim). În al doilea meci a fost pe teren doar Buzle, care a marcat un gol din trei aruncări, Căbuț având probleme de ordin medical.

Tomas Cip a jucat pentru Cehia în meciul pe care echipa sa națională la terminat la egalitate cu Rusia, 27-27. Extrema dreapta de la Minaur a marcat de trei ori din cinci aruncări.

La finalul acestei săptămâni, CS Minaur va juca din nou în cupele europene, în sferturile de finală ale EHF European Cup. Adversara echipei noastre este Sabbianco Anorthosis Famagusta din Cipru, echipă pe care o vom întâlni pe 20 martie, de la ora 15.00, în Sala Polivalentă. Returul va avea loc pe 27 martie, de la ora 20.15, la Nicosia.

Prima manșă a sferturilor va avea lor pe 20/21 martie, iar manșa a doua pe 27/28 martie. Învingătoarea din disputa 1 va juca în semifinale cu învingătoarea din disputa 4, iar cele din 2 și 3 se vor întâlni între ele în cealaltă semifinală.

CS Minaur Baia Mare (România) – Sabbianco Anorthosis Famagusta (Cipru)
HC Neva Sankt Petersburg (Rusia) – AEK Atena HC (Grecia)
HC Robe Zubri (Cehia) – RK Gorenje Velenje (Slovenia)
Polva Serviti (Estonia) – Ystads IF (Suedia).

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!