Topul marcatorilor SuperLigii de Rugby - Ziarul de Maramures

Topul marcatorilor SuperLigii de Rugby

Când vine vorba de topul primilor 20 de marcatori ai SuperLigii, vom observa că raportul direct al jucătorilor celor două finaliste este unul total dezechilibrat, în condițiile în care militarii au înscriși nu mai puțin de cinci jucători, față de doar trei câți are C.S.M.Știința Baia Mare, unul dintre ei, uvertura de 35 de ani Dorin Gigi Manole, retrăgându-se în această vară din activitatea sportivă, Manole fiind și cel mai prolific zimbru, cu 49 de puncte reușite.

Doi dintre componenții formației bucureștene, ocupă podiumul, Daniel Plai locul doi cu 84 de puncte reușite respectiv Taniela Maravunawasawasa poziția a treia cu 60 de puncte. Lista marcatorilor îi mai include la poziția a șasea pe centrul din Zimbabwe, Chibuwe Ngoni cu 50 de puncte, același număr de puncte avându-l și ocupantul poziției a noua, aripa Ionuț Dumitru. În fine pe 14 se află uvertura Tudor Boldor cu 40 de puncte.

Singurii marcatori să le spunem activi ai zimbrilor rămân aripa tongană Sikuea Taliauli locul 10 cu 49 de puncte în speță namibianul Helarius Kisting puziția a 16, cu 39 de puncte. Alături de Dorin Gigi Manole retras din activitate, trebuie remarcat statutul fijianului Ratu Taniela Maravunawasawasa cel care acum cu Steaua a ajuns la 60 de puncte marcate, însă 31 dintre ele (5 transformări plus alte 7 lovituri de pedeapsă) le-a reușit sub culorile campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!