Cristian N. Țâgârlaș, senator: Există o colaborare extrem de bună la nivel parlamentar între Republica Moldova și țara noastră - Ziarul de Maramures

Cristian N. Țâgârlaș, senator: Există o colaborare extrem de bună la nivel parlamentar între Republica Moldova și țara noastră

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: Există o colaborare extrem de bună la nivel parlamentar între Republica Moldova și țara noastră, iar acest aspect a rezultat și la ședința comună a comisiilor juridice din Parlamentul Republicii Moldova și cea a Senatului României, desfășurată ieri.

Întâlnirea avută cu Veronica Roșca, președintele Comisiei Juridice din Parlamentul Republicii Moldova și cu colegii acesteia a fost una constructivă și a punctat agenda strategică a statului vecin în contextul demarării procesului de aderare la Uniunea Europeană, a precizat demnitarul.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: Subiectul l-am abordat și în ziua precedentă, la discuțiile oficiale cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, alături de colegii mei Cătălin-Daniel Fenechiu, Sorin Cristian Mateescu, Virgil-Marius Bob, Ioan-Cristian Chirteș. Am păstrat un moment de reculegere în memoria primilor moldoveni care și-au pierdut viața la izbucnirea conflictului cu Transnistria, în 02 martie 1992, la Cocieri, Dubăsari. Gândurile mele s-au îndreptat către fiecare cetățean al Moldovei care a avut de suferit de atunci încoace de asuprirea rusă.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!