Deputatul Darius Pop stă de vorbă cu băimărenii. Au fost amplasate corturi în mai multe zone din municipiu - Ziarul de Maramures

Deputatul Darius Pop stă de vorbă cu băimărenii. Au fost amplasate corturi în mai multe zone din municipiu

Deputatul Darius Pop împreună cu echipa sa, au amplasat mai multe corturi în diferite zone ale Municipiului Baia Mare pentru a sta de vorbă cu cetățenii.

Cei care doresc să interacționeze cu echipa AUR Maramureș pot merge la unul din corturile amplasate în zona magazinului Maramureș, Piața Revoluției, Gară sau VIVO.

Darius Pop, deputat și președinte AUR Maramureș: ”Fac permanența la aceste corturi și mă bucur de prezența băimărenilor, a maramureșenilor care au venit spre noi. Nu voi putea fi în fiecare zi, 12 ore pe zi, dar am alocat 2 ore pe zi, când nu sunt plecat la București sau în județ, ca să fiu prezent la corturile AUR, ca să stau și să discut cu cetățenii. Astfel pot să identific problemele, pe care le aduc la cunoștința Parlamentului. Mai mult, le explic și Planul Simion. Mulți dintre cetățeni s-au și înscris în partid prin intermediul acestor corturi.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!