Darius Pop, deputat AUR Maramureș: Din prima zi a sesiunii parlamentare am ridicat vocea pentru pensionarii acestei țări - Ziarul de Maramures

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: Din prima zi a sesiunii parlamentare am ridicat vocea pentru pensionarii acestei țări

Deputatul Darius Pop a protestat din prima zi a sesiunii parlamentare, în Camera Deputaților, alături de colegii săi, pentru nedreptatea de care au parte pensionarii României.

Protestul s-a desfășurat în fața tribunei parlamentului. Și în perioada COVID-19, parlamentarii AUR au militat pentru respectarea drepturilor românilor. Așa au făcut și de această dată, însă pentru cetățenii care au fost neîndreptățiți cu recalcularea pensiilor.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Am început o nouă sesiune parlamentară, un moment solemn în care ne-am reunit cu toții pentru a continua lupta pentru dreptate și adevăr. În cadrul acestei sesiuni, când s-a pus problema alegerii unui nou președinte al Camerei Deputaților, noi am profitat de ocazie pentru a le reaminti românilor despre mârșăviile și hoția partidului unic PSD-PNL. Am protestat energic în fața tribunei parlamentului, ridicând vocea în numele pensionarilor acestei țări, care sunt constant nedreptățiți și batjocoriți de cei care ar trebui să le apere interesele. Noi nu vom tăcea și nu vom lăsa aceste abuzuri să treacă neobservate! România merită mai mult, iar seniorii noștri merită respect și demnitate! Lupta continuă!”

De precizat ar fi faptul că, organizația AUR Maramureș preia sesizări de la pensionari. Acestea pot fi depuse la sediul AUR Maramureș, care este situat pe Bulevardul Republicii nr. 62, Baia Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!