(VIDEO)Dr. Costache Chertif: În tinerețe am fost alături de acești oameni care lucrau în inima pământului, care veneau la mine rupți, prăbușiți... - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Dr. Costache Chertif: În tinerețe am fost alături de acești oameni care lucrau în inima pământului, care veneau la mine rupți, prăbușiți…

Tabloul social al acestei toamne trebuie schimbat!

Dr. Costache Chertif, candidat la Senatul României din partea AUR Maramureș, despre mineri: În tinerețe am fost alături de acești oameni care lucrau în inima pământului, care veneau la mine rupți, prăbușiți… după accidente de muncă grave. I-am vindecat pe mulți, i-am îngrijit.

Acum, ei sunt victime ale unui sistem de pensii incoerent, imposibil de înțeles și, evident, nedrept.

Când cei care fac legile n-au viziune, nu știu și nici nu se străduiesc să cunoască… eșecul e asigurat. Cam așa e și cu sistemul de pensii, unde haosul e departe de a se fi limpezit. Recalculările au zăpăcit lumea, au scăzut multe pensii cu sume importante, determinând protestul celor afectați – în special militari și oameni care au lucrat în condiții grele.

O propunerea de lege care să înlăture nedreptățile a primit aviz negativ de la Consiliul Legislativ.

Zeci de mii de români nu știu dacă pot ieși la pensie, nici care ar fi cuantumul acesteia, din cauză că softul Casei Naționale de Pensii nu a fost actualizat pentru calcularea pensiilor celor care ies acum din câmpul muncii.

Efectul e ușor de prevăzut: dosarele zac în nelucrare la casele de pensii. Cam aceasta e o parte din tabloul social al acestei toamne. El trebuie schimbat! El trebuie refăcut din temelii de specialiști, nu de diletanți!

CLICK: AUR Maramureș a depus lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senatul României

DETALII IN VIDEO, JOS!

***Dr. Costache Chertif este șeful secției de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă în cadrul Spitalului Județean din Baia Mare, este Doctor în Științe Medicale, membru activ ISAPS, ISPRES, SRMR, ACPR, SRCM, vicepresedinte SRCC (2006-2010), reprezentant HTC (Hand Trauma Committee), membru activ ECAMS. Medicul Costache Chertif candidează pentru Senatul României din partea AUR Maramureș la alegerile parlamentare din luna decembrie 2024. Vă invităm să-l cunoașteți pe dr. Costache Chertif, urmărind VIDEO-ul de mai jos!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!