Baia Mare: Societate comercială amendată, de polițiștii locali, cu 2.000 de lei pentru murdăria lăsată pe Bulevardul Independenței de autoutilitara firmei, ieșită dintr-un șantier

Autoutilitara a ieșit dintr-un șantier având roțile murdare. Mizeria a rămas pe carosabilul de pe Bulevardul Independenței din Baia Mare, iar polițiștii locali au fost pe fază. Aceștia nu au stat pe gânduri și au luat măsuri.

Astfel, administratorului societății i s-a aplicat o sancțiune contravențională ca urmare a neluarii măsurilor de asigurare a unei rampe de spălare sau de curăţare a roţilor autovehiculelor/utilajelor de orice fel care părăsesc organizarea de şantier Hala industriala P+1 si imprejmuire, dar şi pentru neluarea măsurilor necesare pentru a preveni murdărirea căilor publice. Amenda dată de polițiștii locali a fost de 2.000 de lei.

De precizat ar fi faptul că, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului, pe parcursul a cinci zile, au desfăşurat 872 de controale și au identificat 68 de depozite necontrolate, abandonate pe domeniul pulic. Totodată au derulat 27 de verificări la locurile de joacă pentru copii, dar şi în parcurile aflate pe raza municipiului Baia Mare pentru a vedea dacă sunt nereguli. Totalul amenzilor aplicate se ridică la 5.100 de lei.

Cetăţenii municipiului Baia Mare pot să semnaleze eventualele abateri contravenţionale şi propuneri de noi locaţii pentru amplasarea  camerelor de supraveghere, pe adresa de E-mail a Poliţiei Locale Baia Mare poliţia.locală@baiamare.ro sau telefonic la numerele 0372.702702 / 0262.218961.

Acțiunile Poliției Locale sunt dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Foto 1-Arvivă Ziarul de Maramureș, foto 2,3-Primăria Municipiului Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!