Patru bărbați din Maramureș cercetați de polițiști pentru că s-au urcat băuți la volan

Polițiștii maramureșeni au identificat în trafic patru bărbați cu vârste cuprinse între 45 și 58 de ani, toți din Maramureș, care au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influența alcoolului, a transmis astăzi Poliția Maramureș.

În urma efectuării testărilor cu aparatul etilotest, rezultatele au fost între 0,57 mg/l și 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, toți au fost transportați la unități spitalicești în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Unul dintre conducătorii auto, în vârstă de 45 de ani, pe lângă faptul că s-a urcat băut la volan, acesta a condus un autovehicul neînmatriculat fără să dețină permis de conducere. Referitor la bărbatul de 58 de ani, acesta a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Cei patru bărbați sunt cercetați acum de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului, iar cel de 58 de ani este cercetat și pentru conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!