Surprinși de camerele de supraveghere și amendați de polițiștii locali de la Biroul Protecția Mediului, Baia Mare

Trei angajați ai unei societăți comerciale din Baia Mare s-au deplasat cu autovehiculul pe strada Miron Costin (Nucului) unde au descărcat mai multe cutii din carton. Reziduurile au fost depozitate în containărul de 16 mc pe care au reușit să-l umple până la refuz. Cei trei au fost surprinși de camerele de supraveghere, iar astăzi, 1 februarie 2021, polițiștii locali le-au întocmit un Proces Verbal.

Firma a fost sancționată contravențional fiind aplicată o amendă în sumă de 2.500 de lei.

Este cea mai mare amendă dată de polițiștii locali de la Biroul Protecția Mediului (BPM) din ultimele zile. Aceștia, în perioada 25-29 ianuarie 2021, au desfăşurat 1.319 de controale la platformele de colectare a deşeurilor menajere, dar și la containerele metalice de 4 mc și 16 mc. În același interval, polițiștii au monitorizat 549 de coșuri stradale și au identificat șapte depozite abandonate pe domeniul public. Totodată au fost desfășurate 55 de verificări la locurile de joacă şi parcuri pentru identificarea unor eventuale nereguli.

În urma acțiunilor efectuate au fost întocmite opt procese verbale, iar cuantumul amenzilor s-au ridicat la 4.500 lei. Printre aceste sancțiuni contravenționale se regăsește și cea prezentată astăzi.

De precizat ar mai faptul că polițiștii locali monitorizează în continuare strada Miron Costin (Nucului), Complex Ferneziu, Mărășești intersecție cu Republicii, Păltinișului intersecție cu Pășunii, Transilvaniei-zona Garaje, Bulevardul Traian nr. 25, Dimitrie Cantemir-zona OPC, strada Gării capăt și Clinica Someșan.

Cetăţenii municipiului Baia Mare pot semnala eventualele abateri, dar şi propuneri de noi locaţii pentru amplasarea camerelor de supraveghere, la adresa de E-mail poliţia.locală@baiamare.ro sau telefonic: 0372.702702 / 0262.218961.

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!