Baia Mare: 1.156 de verificări la platformele de colectare a deșeurilor menajere efectuate de polițiștii locali. 10 locații monitorizate video

Mai multe platforme de colectare a deșeurilor menajere amplasate în diferite zone ale municipiului Baia Mare sunt monitorizate prin intermediul camerelor de supraveghere de către polițiștii locali.

În ultimele zile, polițiștii locali au efectuat un număr de 1.156 de verificări la platformele de colectare a deșeurilor menajere și au monitorizat 150 de coșuri stradale. Tot la capitolul monitorizare, angajații Biroului de Protecția Mediului din cadrul Direcției Poliția Locală Baia Mare au urmărit activitățile derulate de operatorul de servicii publice de salubrizare pentru a vedea dacă își îndeplineste obligațiile care îi revin de a colecta întreaga cantitate de deșeuri de la platformele de colectare, dar și de a lăsa în stare de curățenie spațiul destinat depozitării recipientelor de colectare. Facem precizarea că, astfel de controale sunt desfășurate zilnic de polițiștii locali.

Locațiile supravegheate video sunt următoarele: Complex Ferneziu, Mărășești intersecție cu Republicii, Păltinișului intersecție cu Pășunii, Transilvaniei-zona garaje, Bulevardul Traian nr. 25, Dimitrie Cantemir-zona OPC, Gării-capăt, Clinica Someșan, Gheorghe Marinescu-Gradinița nr. 10, str. Câmpul Tineretului.

Cetăţenii municipiului Baia Mare sunt rugați să semnaleze eventualele abateri contravenţionale şi propuneri de noi locaţii pentru amplasarea camerelor de supraveghere la adresa de E-mail: poliţia.locală@baiamare.ro sau telefonic la numerele 0372.702702 / 0262.218961.

Acțiunile Direcției Poliția Locală sunt dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Totodată proiectul, care viează amplasarea camerelor de supraveghere în mai multe zone din oraș, a fost inițiat de Cătălin Cherecheș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!