CJ Maramureș: ANUNŢ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare - Ziarul de Maramures

CJ Maramureș: ANUNŢ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

JUDEȚUL MARAMUREȘ prin Ionel-Ovidiu Bogdan, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, județul Maramureș, titular al proiectului „CONSTRUIRE VARIANTA DE OCOLIRE BAIA MARE”, propus a fi amplasat în municipiul Baia Mare, orașele Baia Sprie, Tăuții-Măgherăuș, comunele Cicârlău, Recea, Groși, Dumbrăviţa și Şişești, identificat prin plan de situaţie, judeţul Maramureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, potrivit căreia proiectul se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menţionat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureș, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Iza, nr.1A, jud. Maramureş, în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş.

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureș, din municipiul Baia Mare, str. Iza, nr.1A, jud. Maramureş, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureș.

Ionel-Ovidiu BOGDAN
Preşedinte Consiliul Judeţean Maramureş

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!