Curse charter spre Hurghada, Egipt de pe Aeroportul Internațional Maramureș. Al doilea zbor va fi in 29 aprilie

Primul zbor charter spre Hurghada, Egipt a fost operat ieri de pe Aeroportul Internațional Maramureș.

Cursele charter spre Egipt sunt efectuate cu susținerea companiei Aegean Airlines, iar din luna iunie vor fi efectuate zboruri și către Antalya, Turcia.

Urmatorul zbor charter spre Hurgada (Egipt ) va fi in 29 aprilie 2021. Acesta va ateriza pe Aeroportul Internațional Maramureș la ora 13.45 si va decola spre Hurgada la ora 14.45-este vorba despre un sejur pentru turisti de 9 zile. Cel de-al treilea zbor este anunțat pentru data de 8 mai 2021, intervalul orar fiind același. Cursa charter spre Hurgada se va efectua până la sfârșitul lunii octombrie a anului curent.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: ”Mă bucur să văd că Aeroportul din Maramureș operează curse internaționale spre destinațiile turistice îndrăgite de maramureșeni. Este foarte important să avem un punct de plecare spre zonele vizitate de către maramureșeni. Astfel, oferim cetățenilor confortul de a avea zboruri la ei în județ, fără a mai fi nevoie să se deplaseze în Cluj, Oradea, București sau spre alte aeroporturi din țară. Prin investiții, Aeroportul Internațional Maramureș va deveni un pol de dezvoltare economică a județului și legătura principală a județului cu comunitatea internațională.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!