Info trafic: Tronsoane de drum cu polei. Ceață în Pasul Prislop. Temperatura minimă va fi de -4 grade C

Sectoarele de drumuri publice au carosabilul curat si umed. Sunt tronsoane de drum pe care se semnaleaza polei, informeaza CJSU Maramureș.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 17 utilaje si au imprastat 123 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a intervenit cu 32 utilaje si s-au raspandit 282 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit, fulguieste in zona de munte. Cad precipitatii mixte in restul teritoriului (lapovita si burnita).

Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 150 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop, intre km 162 si km 175. Vantul prezinta intensificari temporare pe creste.

Sunt utilaje in trafic care actioneaza cu material antiderapant pentru combaterea poleiului.

Meteo: Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Ocna Sugatag -8 grade. Stratul de zapada masoara pana la 47 cm la statia meteo Iezer, 9 cm la Baiut. 8 cm in Baia Borsa, 7 cm la Targu Lapus, 6 cm la Sighetu Marmatiei, Cavnic si in Pasul Gutai. 4 cm in Baia Mare si Ocna Sugatag.

Gheata este prezenta la malul raurilor Tisa, Viseu, Vaser, Cisla, Ruscova, Iza, Mara, Cosau, Barsau, Cavnic si Firiza. Curg sloiuri de gheata pe cursul raurilor Tisa, Lapus si Suciu.

Vremea se va incalzi astazi in judet. Cerul va fi temporar noros. Va ninge pe arii extinse, indeosebi in cursul serii si in prima parte a noptii. Vantul va sufla slab, la moderat, cu intensificari locale indeosebi noaptea cu viteze la rafala in general de 45…55 km/h, iar pe crestele montane cu rafale ce vor depasi 70…80 km/h viscolind ninsoarea sau spulberand zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 1 grad, iar cele minime intre -4 si -2 grade C. Pe arii restranse se va semnala ceata asociată izolat cu depunere de chiciură.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!