LIVE. Demisia sau CL Baia Mare? Ce alege Bogdan Hodorogea după ce a pierdut procesul cu USR la ÎCCJ? - Ziarul de Maramures

LIVE. Demisia sau CL Baia Mare? Ce alege Bogdan Hodorogea după ce a pierdut procesul cu USR la ÎCCJ?

Răspunsul consilierului local îl descoperiți urmărind emisiunea ALTERNATIVE transmisă în direct astăzi, 1 februarie, pe pagina ziarului de Facebook.

Jurnalista Ana Avram a prezentat poziția USR Maramureș prin declarația audio dată redacției de Radu Trufan, președinte USR Maramureș.

Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic a avut o intervenție telefonică în direct în care a prezentat cazuri similare cu cel al consilierului Bogdan Hodorogea și totodată a prezentat procedura de retragere a mandatului, dar și soluțiile în cazul în care Bogdan Hodorogea dorește să-și ducă până la capăt mandatul de consilier local.

Și Bogdănel Gavra a intrat în direct, punctând activitatea consilierului local Bogdan Hodorogea. Intervenția a fost pertinentă și la subiect.

Ana Avram, jurnalist ziaruldemaramures.ro: ”Ce alegeți, demisia sau să fiți unul din consilierii viceprimarului cu atribuții de primar?”

RĂSPUNSUL în VIDEO SUS!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!